Kandidaat

comfort_zoneRegisseur van je eigen carrière

Jij bent bijvoorbeeld een Senior Accountmanager, Sales- of Regio manager, Business Director, Senior Marketeer, Marketing- of E-commerce Manager en je staat open voor een volgende stap in jouw carrière. Calcium Recruitment verzorgt deze stap tussen jou en onze opdrachtgever, mogelijk is dit zelfs een stap waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht. Openheid en samenwerking staan dus continu voorop. Daarom is onze procedure even persoonlijk als doeltreffend. Jij bent immers zowel ons visitekaartje als eventueel toekomstig ambassadeur.

Omdat een vacature meer is dan alleen een functieprofiel kennen we onze opdrachtgevers; het bedrijf, de afdeling, de cultuur en we weten wat hun missie is. Samen met onze kennis van de arbeidsmarkt ligt daarin voor jou een belangrijke toegevoegde waarde.

DE PROCEDURE

  1. Na de eerste selectie vindt allereerst een telefonische inventarisatie plaats waar raakvlakken liggen tussen jou, het bedrijf en de functie.
  2. Uitnodiging voor een persoonlijke gesprek. Hierin bespreken wij aan de hand van jouw achtergrond en wensen de functie van jouw interesse en gaan we dieper in op de functie en de organisatie.
  3. Vervolg gesprekken bij de klant en afhankelijk van de organisatie en/of functie een assessment.
  4. Natrekken referenties.
  5. Aanbod, afronding en indiensttreding.
  6. Evaluatie & blijvend contact.

Vanzelfsprekend zullen wij gedurende het gehele proces contact hebben en feedback over en weer coördineren. Integriteit en het waarborgen van jouw privacy staan hierin continu centraal.

IS JOUW CV OK?

Is jouw cv prettig leesbaar? Geeft het een goed beeld waarom jij de geschikte kandidaat bent?
De meeste cv’s die wij onder ogen krijgen schieten vaak flink tekort. Wij geven je graag tips & richtlijnen voor de opmaak van een professioneel cv; jouw personal branding en eerste indruk!
Zinvol? Neem vrijblijvend contact op voor een handleiding.

VOOR SENIOR & MANAGEMENT POSITIES IN SALES EN MARKETING | DIRECTIE