Samenwerkingspartners

Calcium Recruitment gelooft in verbindend samenwerken en deelt graag mee in de initiatieven van andere netwerkpartners. Samen delen wij onze kennis en tillen wij onze gezamenlijke dienstverlening naar een hoger plan. Daar worden wij zelf wijzer van en u ook!

PARTNERS:

Greenshoot-HR
Omdat Calcium Recruitment niet alleen veel waarde hecht aan het werven, maar ook aan de selectie van de juiste kandidaten, werkt zij nauw samen met Greenshoot-HR. Greenshoot-HR is o.a. gespecialiseerd in selectie-assessments en de inzet van online-assessments voor werving & selectie. Met de kennis van Greenshoot-HR op het gebied van persoonlijkheid, intelligentie, gedrag en motivatie is Calcium Recruitment nog beter in staat haar klanten te adviseren over de geschiktheid en ontwikkelbaarheid van kandidaten.
www.greenshoot-hr.nl.

CV-OK
CV-OK, opgericht in 2009, is gespecialiseerd in employment screening (nationaal en internationaal) en bijbehorende onboarding processen. Door het screeningsproces op innovatieve wijze te automatiseren bent u als opdrachtgever verzekerd van een transparant, digitaal proces dat snel verloopt en voldoet aan alle eisen op het gebied van compliance.
Door middel van flexibele software kunt u verschillende profielen aanhouden en worden ingediende screeningen binnen ca 5 werkdagen afgerond. Het door u gevoerde beleid op gebied van screening wordt volledig geborgd. CV-OK bedient zowel grote als kleine werkgevers, afkomstig uit diverse sectoren.

Calcium Recruitment kan deze screening voor u laten verzorgen. Een verdere ontzorging dus die volkomen past binnen onze dienstverlening. Een kwaliteit bovendien waardoor u met een nog zekerder gevoel met onze kandidaten in zee zult gaan.
www.cv-ok.com.

DURFdan – trainingen aan teams en individuen in organisaties.
Na ruim 4,5 jaar als freelance trainer te hebben gewerkt is Annet de Boer in 2013 haar werkzaamheden gaan bundelen in het trainingsbureau DURFdan trainingen. www.durfdan.nl.

DURFdan biedt de volgende trainingen:
Teamtraining
Presentatietraining
Improvisatietraining
Gastvrijheidstraining

De kern van haar werk is individuen en groepen begeleiden in een verandering, om daar te komen waar ze eigenlijk willen zijn. Dit doet Annet onderscheidend en heel succesvol door praktisch en theoretisch gebruik te maken van theater als middel. Deelnemers dagen zichzelf binnen een veilige omgeving uit. Plezier en ervarend leren krijgen veel aandacht waarbij thema’s als durf, eigen kracht en zelfvertrouwen centraal staan. Naast trainingen in het bedrijfsleven geeft ze cursussen ‘Theater en zelfvertrouwen’ aan particulieren onder de naam I love me. www.theaterenzelfvertrouwen.nl.

VOOR SENIOR & MANAGEMENT POSITIES IN SALES EN MARKETING | DIRECTIE